Galatasaray’ın Süper Lig’de şampiyonluk yarışında havlu atması, Lazio’ya yenilerek UEFA Avrupa Ligi’nden elenmesinin ardından elinde sadece Türkiye Kupası hedefi kalırken, gözler taraftarın “istifa” çağrısında bulunduğu yönetim ve teknik direktör Mustafa Denizli’ye çevrildi. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetimle Denizli arasında da “soğuk” rüzgârların estiği camiada konuşuluyor. Tecrübeli çalıştırıcının, medya üzerinden yönetime yönelik “ince mesaj” içeren açıklamalarının Dursun Özbek’in ekibindeki bazı idarecileri rahatsız ettiği öğrenildi. Devre arasında takıma takviye yapılması için onay veren ama UEFA Fair-Play kriterleri nedeniyle bunu gerçekleştiremeyen yönetimin Burak Yılmaz’ı da satmasıyla Mustafa Denizli ile arasındaki bağlar sarsıldı. “Takımın bir tarafını kapatmaya çalışırken diğer tarafından açık veriyoruz” diyen, hücum gücünün kısıtlı olduğunu vurgulayan ve devre arasında yapmak istediklerini gerçekleştiremediklerini söyleyen Denizli’nin bu ifadeleriyle topu yönetime attığı kaydedildi.

HER MAÇA AYRI KADRO TEPKİSİ
Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayırıp yerine Mustafa Denizli’yi getiren Sarı-Kırmızılı yöneticilerin büyük bölümünün tecrübeli çalıştırıcının kadro tercihlerinden, maçlardaki oyuncu değişikliklerine; yardımcı antrenörünün olmamasından yaptığı bazı açıklamalara kadar birçok konuda eleştiride bulunduğu bildirildi. Galatasaraylı yöneticilerin, Denizli’nin her maça farklı 11’le çıkmasına ve düşük performansına karşın bazı oyunculara sürekli şans tanımasına anlam veremediği öğrenildi. Bazı idarecilerin, Denizli’nin takıma yeterince ağırlığını koyamadığını belirtip, hem lig hem de Avrupa’da yarışa veda edilmesinden dolayı faturayı tecrübeli çalıştırıcıya kestiği belirtildi.

KİM UMURSAMAZ?
Denizli’nin Lazio maçı sonrası “Umursamaz futbolcular var mı?” sorusuna “Var, bunları görmemek için maçı izlememek lazım” yanıtını vermesi, tecrübeli çalıştırıcı ile bazı futbolcular
arasında sorun olduğunu açıkça ortaya koydu. Denizli’nin, bazı oyuncuların kapasitelerinin çok altında kaldığı ve yeterince mücadele etmediği için yerli-yabancı ayırt etmeksizin tepkili olduğu kaydedildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr