Samuel Eto'o Vakfının 10. yıl kutlaması kapsamında Antalya'da düzenlenecek olan dostluk maçı öncesi biletlerde indirime gidildi. 

Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre, 16 Temmuz'da Antalya'da Messi, Neymar, Suarez, Maradona, Eden Hazard, Totti, Michael Essien, Xavi, JayJay Okocha, Pierre Emerick Aubameyang, Iniesta, Demba Ba, Arda Turan, Drogba gibi futbolcuların bir araya geleceği maçın birinci kategori bilet fiyatları, 900 liradan 399 liraya indirildi.

Maçın ikinci kategori bilet fiyatları 99 lira, üçüncü kategori 69 lira ve dördüncü kategori 49 liradan satılıyor. Karşılaşmadan elde edilecek gelir, 10 yıldır Kamerunlu çocuklara destek sağlayan Samuel Eto'o Vakfına aktarılacak.

TARAFTARLAR GALA YEMEĞİNE KATILABİLECEK

Samuel Eto'o’nun ev sahipliğindeki organizasyon için 16 Temmuz akşamı da Regnum Carya Golf Spa Resort'da, dünya ve Türk futbolunun en ünlü yıldızlarının yanı sıra seçkin bir davetli topluluğunun katılacağı bir de gala düzenlenecek. Birinci kategoriden bilet satın alan taraftarlar gala yemeğine de katılma imkanı kazanacak.

Karşılaşmanın biletleri "www.biletix.com" ve "www.aerobilet.com.tr" adreslerinden satışa sunulurken, 7-17 yaş arası katılımcılar, yüzde 30 indirimli olarak bilet alabilecek.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr