Apple, bu yıl yine bir ilke imza atarak Apple Watch’un eski versiyonunu güncelleyerek, yeni Apple Watch Series 2 ile birlikte duyurdu. Ayrıca seramik gövdeli Apple Watch da duyurulanlar arasındaydı. Şimdi yeni saatlerin fiyatlarına bakalım. Dahili GPS özelliği, 50 metreye kadar suya dayanıklı yapı, çift çekirdekli yeni işlemci ve watchOS 3 desteği ile yeni saatlerin fiyatları sizlerle.


Seramik gövdeli Apple Watch fiyatı
İlk olarak en merak edilen versiyon olan seramik gövdeli Apple Watch ile başlayalım. Her zaman olduğu gibi yine 38 mm ve 42 mm olmak üzere iki farklı boyuta sahip olan Apple Watch, seramik gövdeli versiyonda da bu seçeneklere sahip. 38 mm beyaz seramik kasalı Apple Watch 4799 TL, 42 mm beyaz seramik kasalı Apple Watch ise 4999 TL’den satışa çıkacak. Tercih edilecek olan kayış seçeneklerine göre fiyatlar değişebilir ancak başlangıç fiyatları bu şekilde.
Apple Watch Series 2 ve Series 1 fiyatları
Duyurulan tüm yeni özelliklere sahip olan Apple Watch Series 2, şaşırtıcı bir şekilde Apple Watch 2 olarak lanse edilmedi. Cihazın tasarımı ilk nesil saatle tamamen aynı. Yani burada da iPhone benzeri bir üretim anlayışı görüyoruz.
Apple Watch Series 1 ise, ilk nesil Apple Watch’a göre sadece işlemci tarafında farklı olacak. Yani dahili GPS modülü yer almayacak, ekran teknolojisi ilk nesil ile aynı olacak. Bu şekilde fiyatı daha uygun olarak karşımıza çıkacak.
Apple Watch Series 1 versiyonunun 38 mm kasalı versiyonu 1049 TL’den, 42 mm kasalı versiyonu ise 1149 TL’den tüketicilerle buluşacak.
Apple Watch Series 2 versiyonunun 38 mm kasalı versiyonu 1399 TL iken, 42 mm versiyonu 1499 TL’den önümüzdeki aylarda Türkiye’de satışa çıkacak.
Sony Full Frame 50mm F2.8 Makro piyasada: SEL50M28

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr