Galatasaray’da kötü gidiş sürerken, bir yandan da başkan Dursun Özbek’i koltuğundan devirmek için planlar yapıldığı iddiaları ortalıkta dolaşıyor. İmza toplayan kongre üyeleri, başkanı sandığa götürmek için çalışıyor. Muhalefetin seçime gitmeye yanaşmayan Dursun Özbek’i köşeye sıkıştırmak adına “seçim kararı aldırmaya yetecek noter onaylı 1600 imza için” çalıştığı kaydediliyor. Bu süreçte eski yönetimden bir isim de başkanlık için kolları sıvadı.

"ÖZBEK SEÇİME YANAŞMIYOR"

Radyospor’da Özgür Sancar’la Spor Kazanı programına bağlanan Hamdi Yasaman, gelecek seçimde başkanlığa aday olacağı mesajını verdi. Yasaman, “Dursun Özbek seçime yanaşmıyor ama futbolda durum çok kötü. Mecburen seçime gidecek, yoksa durum daha da kötüleşecek. Bu durum onu daha da zor durumda bırakabilir” dedi.

Yasaman, “Kulübü nasıl kurtarabiliriz diye ekibimizle toplantılarımızı yapıyoruz. Bunları daha da sıklaştıracağız. Başkan adaylığım söz konusu olabilir. Başkan adayı olmayı düşünüyorum. Zaten Duygun Yarsuvat döneminde de futboldan sorumlu başkandım. Galatasaray'da futbolun, Sportif A.Ş.’nin ve diğer birimlerin ayrı başkanlar altında kurumsal yapılar altında yönetilmesi gerekir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr