Fatih Tezcan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Twitter adresinden yazdığı, "Seçim kampanyaları sırasında retorik temelde bir popülizm normal karşılanabilir ve tolere edilebilir. Ancak, Makamı üstlenmenin bedeli sorumlu bir şekilde ve ferasetle hareket etmektir. Aksi takdirde, bir yandan ülkenin itibar kaybına yol açarken diğer yandan insanları acıya ve yıkıma sürüklersiniz. ABD, son Başkanlık kararlarıyla sadece kendi mirasını görmezden gelmekle kalmıyor; aynı zamanda demokrasi, insan hakları ve serbest ticaret gibi kendi öz değerlerini de yok sayıyor." sözlerine bugün cevap verdi. Tezcan Abdullah Gül'ü tehdit ederek "Kaşınmayın" dedi.

İşte Tezcan'ın tehditleri...

Eski de olsa bir Cumhurbaşkanı'na "KAŞINMAYIN!" demek istemiyorum. Ama hakikaten sabır taşırıyorsunuz. TEVRİYE YAPMAYIN! @cbabdullahgul

17 Nisan'da Millete ağız dolusu sövecek bazı sinsiler bugünlerde Özgürlük Barış Demokrasi için HAYIR vs diyorlar ya, bak ona çok gülüyorum.

Size 2 sorum var: 1-Hem Abdullah Gül'e yakın olup hem HAYIR diyen yazar var mı? 2-Varsa "Erdoğan'dan sonra ne olacak?" dediğini gördünüz mü?

"Her devrin adamıyız, her rüzgara uyar yelkenimiz" diyemiyorlar. "Gül'ü ve Davutoğlu'nu eleştirmek yanlış" demekle yetiniyorlar. Kusarsın.

11. CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL'ÜN YAZDIKLARI...

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr