Galatasaray’da futbolun başına geçen Sportif AŞ yöneticisi Alp Yalman ile Futbol Direktörü Cenk Ergün dün İngiltere’den döndü. Transfer listesinde yer alan bazı futbolcular ve menajerleriyle 3 gündür Londra’da görüşmeler yapan Yalman ile Ergün, bu isimlerin hem maliyeti hem de şartları hakkında temaslarda bulundu. Yalman ile Ergün’ün hazırladıkları kapsamlı raporu bugün Başkan Dursun Özbek’in yanı sıra Sportif AŞ yöneticileri Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu’yla masaya yatıracağı öğrenildi.

Dembele ile sıcak temas

Galatasaraylı yetkililer, Fulham’la sözleşmesi biten 19 yaşındaki Fransız forvet Dembele ile anlaşma noktasına geldiklerini aktardı. Ön liberoya transferi düşünülen Alex Song ile yapılan ilk temasın olumlu geçtiği bildirildi. Sarı-Kırmızılılar, Kamerunlu oyuncudan detaylı sağlık raporu talebinde bulunurken, 28 yaşındaki futbolcuda herhangi bir problem çıkmaması halinde 1 yıl daha kontratı olan Barcelona ile bonservis pazarlığı başlayacak.

Neustadter bitiyor

Galatasaraylı yetkililer, Schalke 04 ile sözleşmesi biten ve şu anda Rusya Milli Takımı’nın Euro 2016 kadrosunda yer alan stoper Roman Neustadter’in transferinde son aşamaya gelindiğini belirtti. 28 yaşındaki oyuncunun menajeri Gordon Stipic de Sarı-Kırmızılılarda yürüttükleri görüşmelerin olumlu ilerlediğini açıkladı.

Sneijder’e ceza mı?

Başkan Dursun Özbek’in, Sneijder’in Fanatik gazetesine verdiği röportajda yönetimi eleştiren ifadeler kullanmasıyla ilgili “Sözleri ister çarpıtılsın ister çarpıtılmasın, Galatasaray’la ilgili bir şey söyleniyorsa Galatasaray gereğini yapacaktır” demesinin yankıları sürüyor. Başkanın kastettiğinin ne olduğunu sorduğumuz Galatasaraylı yöneticiler, Sneijder’e açıklamaları nedeniyle para cezası verilmesinin gündemde olduğunu ifade ettiler.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr