Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına usta oyuncu Yalçın Menteş konuk oldu.

Yalçın Menteş ekranların güldüren yüzüydü. Sevilen bir dizide Mehmet Ali Erbil'le birlikte seyirci karşısına çıkmış ve milyonların gönlünü fethetmişti. Usta oyuncu bir türlü kurtulamadığı alkol batağı yüzünden 2013 yılında bacağını kaybetti. Kangren olan Yalçın Menteş'in bacağı kesildikten sonra hayatı hiç de kolay olmadı. Uzun yıllar evli olduğu eşinden boşanan ve ardından felç geçiren Yalçın Menteş, borç sıkıntısı da yaşadı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Eski eşinin manevi desteğiyle hayata tutunan karı kocanın borçlarını kapatamadıkları için evlerine haciz geldi. "İnsanlardan yardım istedim diye herkes kayboldu" diyen Yalçın Menteş, gözyaşlarına hakim olamadı.

"HAYATIMDA TOPLASAN 5 KİŞİ YOK"

"Ameliyat olduğumdan beri uzun zaman sonra ilk kez televizyona çıktım onun için duygulandım" diyen Menteş, "Ben bu hale geldim ama 'Bana kimse neden içtin ya' diye yargılayamaz. İçki içerken etrafımda 500 kişi vardı, hastalandım 200 kişi kaldı şu anda hayatımda toplasan 5 kişi yok" dedi.

"BOŞANDIĞIM EŞİM BAKIYOR"

Yalçın Menteş, "Bana boşandığım eşim bakıyor. Çok sağlıklıyım, şimdi sağlığım yerine geldi, 56 yaşındayım. Ameliyat öncesi ve sonrasında yaklaşık 5 yıldır ekranlardan uzak kaldım. Uzak kaldığım için maddi sıkıntılar çekiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr