Xiaomi’nin 10 Mayıs itibariyle duyuracağı yeni Phablet modeli Max veya Mi Max ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Amiral gemi seviyesinde olması beklenen cihaz, aksine orta seviyeye yakın bir konumda olmayı tercih ediyor.
Xiaomi Max modelinde 6.4 inçlik Full HD ekran yer alıyor. Yonga seti tarafında ise Snapdragon 650 tercih edilmiş. 2 adet 1.8GHz saat hızında çalışan Cortex-A72 ve 4 adet 1.5GHz saat hızında çalışan Cortex-A53 çekirdeklerinin olduğu  yonga setine, Adreno 510 grafik birimi görülüyor. 3GB RAM ile birlikte,  üst seviye performans sergileyecek bir cihaz kullanıcılara sunulacak.


16MP çözünürlükte arka ve 5MP çözünürlükte ön kamera olan cihazda, 4500mAH kapasiteli bir batarya olacağı söyleniyor. Android 6.0 üzerinde ise MIUI 8 arayüzü yer alacak. Depolama kapasitesi ise 16GB olacak
Xiaomi’nin  Phablet modeli iki farklı versiyon ile kullanıcıları karşılayacak. Bir versiyonda 2GB RAM ve 16GB depolama kapasitesi mevcut olacak. Diğer versiyon ise 3GB RAM ve 32GB artırılabilir bir cihaz olacak. Fiyatlar da özelliklere göre değişecek. Modelin 150$-170$ arasında yer alacağı söyleniyor.

Samsung bir milyondan fazla kavisli monitör satışını başardı

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr