Şampiyonluk yolundaki kritik maçta ezeli rakibi Beşiktaş'ı 2-0'la geçen Fenerbahçe'de Volkan Şen, galibiyetten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Karşılaşmada takımının ilk golünü kaydeden ve sergilediği performansla taraftarın alkışını toplayan Volkan Şen, maçın ardından Lig TV'ye yaptığı açıklamada taraftarlara teşekkür ederken "Bugün gerçek bir karakter ortaya koyduk. Önemli bir maçı kazandık. geldiğim günden beri taraftarın verdiği desteğe minnettarım. Bu galibiyeti onlara armağan ediyorum" dedi.

Lig, kupa ve Avrupa Ligi'nde üst üste maçlar oynadıklarına değinen deneyimli kanat oyuncusu, "Bu bizi yoruyor ama üstesinden gelerek sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Maçın ilk yarısında Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Andreas Beck'le girdiği ikili mücadelede aldığı darbe sonrası hakeme yoğun itirazlarda bulunduğu hatırlatılan Volkan Şen, "Cüneyt hocamıza da belimdeki izi gösterdim. Ben orada Beck'in topa vurduktan sonra bana kasıtlı bir şekilde vurduğunu düşünüyorum. Bu davada haklı olduğuma inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr