Fenerbahçe'nin deneyimli file bekçisi, Beşiktaş derbisi öncesi iddialı konuştu.

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Beşiktaş ile oynanacak kritik mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. FB TV'ye konuşan deneyimli file bekçisi derbi maçların her zaman önemli olduğunun altını çizerken, "Şampiyonluk yarışı için de Beşiktaş maçı daha da heyecanlı, daha da önemli. Biz Fenerbahçeli futbolcular olarak saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyoruz. Zaten yıllardan beri derbilerde sadece Beşiktaş için de değil, diğer takımlara karşı da üstünlüğümüz var. Bu üstünlüğümüzü devam ettirerek hem galip geleceğiz, hem de şampiyonluk iddiamızı sürdüreceğiz. Bizler bunun bilincindeyiz. Taraftarımız da bunun bilincinde ve bütün stadın dolmasını istiyoruz. Çünkü buna ihtiyacımız var. Herkesin maça gelmesini istiyoruz." dedi.

"GALİBİYETİ KUTLAYACAĞIZ"

Volkan, Lokomotiv Moskova ile oynadıkları ilk maçı örnek göstererek, "Lokomotiv Moskova maçında sahada çok güzel bir oyun vardı. Bu oyunu sergileyen takım arkadaşlarımdı ama buna iten de taraftarımızdı. Gerçekten müthiş bir atmosfer vardı. Aynı atmosferi, hatta daha iyisini Beşiktaş maçında da bekliyoruz. Hep beraber güzel bir akşam yaşayacağız. Maçın sonunda da galibiyeti kutlayacağız" diye konuştu.

"KAZASIZ BELASIZ BİR DERBİ OLACAK"

Başarılı file bekçisi maçla ilgili görüşlerini de dile getirirken, "Derbinin galibini hangi etkenlerin belirleyeceğini maddelendiremem. Tabii ki benim için takımımızın iyi oyunu, taraftarımızla birleşmemiz çok önemli. Hep beraber aynı düşünceye sahip olursak, kafada maçı oynarsak, kazanacağımızı düşünürsek, -ki bence kazanacağız- istediğimizi alırız. En iyi şekilde kazasız belasız bir derbi olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Tek isteğim, tekrar tekrar söylüyorum, taraftarımızın stadı doldurup o coşkulu hallerini göstermeleri."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr