Beşiktaş taraftarının açılışını merakla beklediği Vodafone Arena'da sona gelindi. Ancak yönetim yeni bir karar alarak çimleri yine değiştirdi.

Bilindiği üzere stadın çimlerinin hibrit olması bekleniyordu. Ancak hibrit çimlerin ekilmesi ve çıkması 73 gün gibi bir süreyle gerçekleşecek olması, açılışın da ertelenmesine neden olacaktı.
Bunun üzerine yönetim stadın açılışını en kısa sürede gerçekleştirmek için normal çim sererek hibrit çimin sezon sonunda ekilmesine karar vermişti.

ÇİMLERDE DEĞİŞİKLİK!
Stadın çimleri konusunda sıcak bir olay yaşandı. Beşiktaş yönetimi Vodafone Arena'nın çimlerinin yeniden hibrit olmasına karar verdi. Ancak bu hibrit çimlerin bir farkının olduğu ortaya çıktı. Kartal'ın yöneticileri, Hollanda'dan hazır hibrit çim getirmek için kolları sıvadı.

Türkiye'de üretimi olmayan hazır hibrit çimler için Hollanda'dan sipariş verildi ve tırlar yola çıktı. Hazır hibrit çimlerinin hafta başında ekilmeye başlanması bekleniyor.

AÇILIŞ 5 NİSAN
Beşiktaş'ın açılışını 5 Nisan 2016 Salı günü gerçekleşecek Vodafone Arena'daki ilk maçı 9 Nisan 2016 Cumartesi günü karşılaşacakları Bursaspor maçı olacak. Ayrıca açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılacak. (Hürriyet)

Havadan görüntülerle Vodafone Arena'nın son hali

Kartal'ın yuvası yükseliyor

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr