Galatasaray’da teknik direktör Mustafa Denizli dönemi dün resmen sona erdi. G.Antep yenilgisi sonrası ayrılık kararı alan Denizli, dün sabah başkan Dursun Özbek ile görüşüp istifasını sundu. Özbek, öğleden sonra gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında Denizli’nin kararını açıkladı. Yönetim, deneyimli hocanın istifasını kabul etti. Böylece Galatasaray’da üçüncü Denizli dönemi sadece 3 ay sürmüş oldu.

PARAYI İADE EDİYOR

Galatasaray’la 1.5 yıllık sözleşme imzalayan ve 1 milyon 650 bin dolar peşin ödeme alan Mustafa Denizli, bu paranın bir kısmını Sarı-Kırmızılı yönetime iade ediyor. Bir yönetici, dün Denizli ile buluşup ödeme konusunu karara bağladı. Denizli, 1 milyon 650 bin dolardan 3 aylık hak edişi olan 975 bin doları alacak, kalan 675 bin doları G.Saray’a geri ödeyecek.

ŞİMDİLİK ORHAN ATİK

Denizli’nin istifası sonrası Galatasaray yönetimi takımın başına altyapı hocası Orhan Atik’i getirdi. Kaleci antrenörü Taffarel görevi kabul etmeyince bu karar verildi. Galatasaray’ın 2-1 kazandığı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının rövanşında bugün Akhisar ile saat 18.15’te TT Arena’da oynayacağı mücadelede Orhan Atik takımın başında olacak.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr