Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre ile Fenerbahçe'nin başarılı sağ bek oyuncusu Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut, katıldığı bir televizyon programında iki oyuncunun takımlarındaki geleceği hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Mario Gomez'in Beşiktaş'a olan transferinde de önemli rol oynayan Bulut, Alman golcünün durumunun ise yaz öncesinde belli olacağını söyledi.

"ATLETICO MADRID, GÖKHAN TÖRE İÇİN TEKLİF YAPTI"

Tivibu Spor'da yayınlanana Doğru Taktik programına konuşan Bulut, Gökhan Töre'ye geçtiğimiz yaz Atletico Madrid'den teklif olduğunu açıklarken, "Gökhan Töre'yi Beşiktaş'a ben transfer ettim. Yazın Atletico Madrid'den gelen resmi teklifi Beşiktaş'a sundum ama rakamlar Beşiktaş'ın istediği gibi olmadı. Zaten Gökhan'ın bir yıl daha kalmasını istiyorlardı. Kalır mı, kalmaz mı bilemiyorum. Ama Gökhan Avrupa'ya gitmek istiyorsa, artık seneye o adımı yapması lazım. Çok büyük potansiyeli var. Nereyi ister inanın bilmiyorum. Gökhan da Arda'nın yolundan gidebilir, kafasını kullanması lazım." dedi.

"GÖKHAN GÖNÜL'ÜN ÖNCELİĞİ FENERBAHÇE"

Bulut, sezon sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi bitecek olan Gökhan Gönül'ün durumuna da değinirken, "Gökhan Gönül için Fenerbahçe ile masaya oturmak için beklemedeyiz. Başkan Aziz Yıldırım futbolcuarla konuşmak istiyor. Önce bir konuşsun. Top oynayacak olan Gökhan. Fenerbahçe ile anlaşılırsa, Gökhan burada kalır. Önceliği Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe 'anlaşamıyoruz' dediği zaman ben gerekli hamleyi yaparım. Şu ana kadar bir görüşme olmadı ama bu, Gökhan'ın ekonomik olarak son transferi olacak." diye konuştu.

MARIO GOMEZ'İN DURUMU

Bulut, Beşiktaş'ın sezon başında Fiorentina'dan satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Mario Gomez ile ilgili ise şöyle konuştu: "Şu andaki şartlara göre Mario burada kalacak gibi görünüyor. Mukavelede bir madde var. Euro 2016 öncesinde kalıp kalmayacağı belli olacak. Mario 'Ben burada kalıyorum' dediği zaman kalır. Devam ederse, aynı mukavele devam edecek."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr