Habertürk'ten Cemal Doğan'ın haberine göre, A.A., şiddet uygulayıp hakaret ettiği 15 yıllık karısı H.A.’ya başka bir kadınla birlikte “üçlü seks” teklifinde bulundu. Eşi, bu teklifi kabul etmeyince de boşanmak için dava açtı. Eşinin “sapık” cinsel istekleri olduğunu savunan H.A.; mahkemede, A.A.’nın bir başka kadınla olan cinsel ilişkisini flash diske kaydettiğini ve bu görüntüleri kendisine izlettirdiğini belirtti.

A.A., avukatı aracılığıyla mahkemeye verdiği dilekçede, eşinin ailesine soğuk davrandığını öne sürdü. Evlendikten sonra eşiyle hayata bakış açılarının uyuşmadığını belirtti.

Kocasının boşanma davasına karşı dava açan ve birleştirilen davada konuşan 1 çocuk annesi H.A., şunları söyledi: “Kocamın sapık cinsel istekleri olduğu hususu doğrudur. Benim bayan arkadaşımla birlikte üçlü olarak ilişki kurmamızı teklif etti. Bir bayanla birlikte olduğunu söyledi, flash diske aldığı görüntüleri bana izlettirdi. ‘O bayanla birlikte üçümüz bu işi yapabiliriz’ dedi.”

TAZMİNAT TALEBİ

H.A.’nın avukatı müvekkilinin, boşanması halinde evinin geçimi ve küçük çocuğunun masraflarını karşılama konusunda nafakadan yoksun kalacağını ve tekrar evlenmesinin söz konusu olmadığını belirterek, kusurlu olmadığını söyledi. H.A., davalı kocadan 100 bin TL maddi, uğradığı ağır baskı ve tacizler nedeniyle de 30 bin TL’lik manevi tazminat talep etti.


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr