Fenerbahçe Spor Klübü ile Beşiktaş JK Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde gerçekleştirilen bombalı saldırıyı lanetleyerek tepki gösterdi.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Durak karakolunun olduğu bölgeye bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 8 askerimizin şehit, 5 askerimizin de yaralandığı haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Yaşanan hain terör saldırısını lanetleyerek, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, şehit yakınları ve tüm milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.

BEŞİKTAŞ: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSU

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 9 askerimizin şehit olduğu terörist saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Vatan toprağını savunurken şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır dileriz. Saldırılarda yaralanan askerlerimize acil şifalar temenni ederiz. Milletimizin başı sağ olsun.

GALATASARAY: TERÖR EYLEMİNİ LANETLİYORUZ 

Galatasaray, Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ndeki Durak Jandarma Karakolu'na bombalı araçla düzenlenen saldırıyı lanetleyerek, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralı askerlere ise acil şifa diledi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle: "Bugün Şemdinli'de Durak Jandarma Karakolu'na yönelik yapılan bombalı araç saldırısı sonrası 9 askerimizin şehit olduğunu, 11 askerimizin de yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ulusumuzun yüreğinde sonsuza dek yaşayacak. Galatasaray Spor Kulübü olarak terör eylemini lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Tüm ülkemizin başı sağ olsun."


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr