Manken Elif Aksu, Ibiza’da Suudi asıllı sevgilisinin 460 bin euro değerindeki Ferrarisi ile kaza yaptı, yapılan kontrolde kokain kullandığı tespit edildi.

Ibiza’da tatil yapan Türk asıllı Avusturyalı manken Elif Aksu, yaptığı trafik kazası ile ortalığı birbirine kattı. 44 yaşındaki Suudi asıllı İngiltere vatandaşı erkek arkadaşıyla tatile gelen ve 460 bin euro’luk Ferrari’yi ehliyetsiz ve kokain etkisindeyken kullanan 25 yaşındaki manken, araçla kaza yaptı. Ardından polisten kaçmaya çalıştı. Özel jet uçağı ile kaçmayan çalışan Elif Aksu, Polisler tarafından tutuklandı. Bild Gazetesinin haberine göre, kanından Kokain çıkmasının yanı sıra, ünlü Mankenin ehliyetsiz araba kullanandığı da ortaya çıktı. Hem uyusturucudan hemde ehliyetsiz araba kullanmaktan tutuklanan ünlü Manken Elif Aksu, kefaletle serbest bırakıldı.

Sevgilisi kaçtı
Ancak havaalanında polis tarafından durduruldu ve kendisine test yapıldı. Erkek arkadaşı ise Elif’in mahkemeye dahi çıkarılmasını beklemeden uçağına atlayıp Londra’ya uçtu. Türk manken uyuşturucu testinde kokain kullandığı tespit edilince ehliyetsiz ve uyuşturucu etkisinde araç kullanıp kaza yapmaktan mahkemeye çıkarıldı. Elif, hakim tarafından tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.

Daily Mail gazetesi mankenliğe 12 yaşında Adriana Lima’nın bir röportajını okuduktan sonra adım atan Elif’in Viyana’da Next Company, Londra’da Storm Models ve Tokyo’da Cinq Deux ajanslarıyla çalıştığını yazdı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr