Fenerbahçe derbisinde saha içi olayları yüzünden PFDK'nın 1 maçlık seyircisiz oynama cezası nedeniyle Galatasaraylı taraftarlar statta olamayacak Konuk seyirci ise yerini alabilecek. 

26. RANDEVU
İki ekip arasında geride kalan 25 lig maçından 16'sını Galatasaray kazandı, 6 müsabaka berabere sonuçlandı, Kasımpaşa sadece 3 kez galip gelebildi.
Galatasaray'ın 50 golüne, Kasımpaşa 22 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılan maçı Galatasaray 2-1 kazandı.
 
KASIMPAŞA DEPLASMANDA ZORLANIYOR
Bu sezon kendi sahasında iyi bir grafik sergileyen Kemal Özdeş yönetimindeki lacivert-beyazlı ekip, çıktığı 14 deplasman mücadelesinin 8'ini kaybederken, 3'er beraberlik ile galibiyet aldı.

EN FARKLI SKORLAR
Galatasaray, galibiyet sayısı bakımından üstünlük kurduğu rakibini bir kez 5-0, bir kez de 4-0 yendi. Kasımpaşa ise 2013-2014 sezonunda Türk Telekom Arena'daki maçta 4-0 galip geldi.

KAZANAN KADRO İLE DEVAM
Bursaspor karşısında alınan 5-0'lık galibiyetle moral bulan Galatasaray kalan maçları kazanarak ligi iyi yerde bitirmek istiyor. 
Galatasaray'da Kasımpaşa mücadelesi öncesınde Serdar Aziz dışında eksik bulunmuyor. 
Tudor iyileşmesine karşın Semih Kaya'nın yerine yine Hakan Balta'yı oynatacak. Hırvat teknik adam Bursaspor karşısında kazanan takımı bozmayacak.


Muhtemel 11 şöyle:
Muslera-Sabri-Ahmet Çalık-Hakan Balta-Lionel Carole-Selçuk-Tolga- Yasin-Sneijder-Bruma-Podolski



Öte yandan Josue, Selçuk, Eren, Tolga ve De Jong Galatasaray'ın sarı kart sınırındaki isimleri.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr