Başkan Muharrem Usta yönetiminde, yeni projelerle kulübü ekonomik anlamda ayağa kaldırmayı hedefleyen Trabzonspor, Türkiye'de de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.
Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre; Türkiye'nin çeşitli noktalarında ve yurt dışında yaşayan taraftarların, takımlarını yapılmakta olan yeni stadyumu olan Akyazı'da izleyebilmesi için "uçaklı kombine" uygulaması hayata geçirilecek. Türkiye'de ilk kez hayata geçirilecek bu uygulama sonucu, en az 5 bin kombine biletin satılmasının hedefleneceği bildirildi.

DÖNÜŞLERİ DE AYNI YOLDAN

Organizasyon kapsamında ilk olarak taraftarların yoğun şekilde bulunduğu İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Sakarya ve Antalya'dan Trabzon'a maç öncesi geliş, maçın bitiminde de dönüşleri için uçak seferleri olacak. Derbi olarak nitelenen maçlarda ise yurt dışından Trabzon'a benzer bir seyahat planı organize edilecek.

YAKIN ŞEHİRLERE OTOBÜSLÜ KOMBİNE

Ayrıca Samsun, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt ve Erzurum gibi Trabzon'a yakın şehirlerdeki taraftarlar için de "otobüslü kombine" uygulamasına geçilecek.

"TARAFTARLARIMIZ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK"

Avni Aker'den Akyazı Stadyumu'na geçiş yapacaklarını hatırlatan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yeni projeleri konusunda "Trabzonspor şampiyonluklarının tarihini Avni Aker'de yazdı. Yeni şampiyonlukların tarihini de yeni stadyumumuzda yazmak istiyoruz. Ama bu tek başına olmaz. Hem biz hem de taraftarlarımız üzerine düşen görevi yapacak. Sahada yarışan bir Trabzonspor izletmeyi hedefliyoruz. Taraftarlarımız da yeni stadyumumuzu doldurarak Trabzonspor'a destek vermeli. Bunun için yakın zamanda kombine satışlarına başlıyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr