Daha önceki transfer sezonlarında yapılan yanlışları tekrarlamak istemediklerini, bu defa çok daha titiz davrandıklarını belirten Başkan Muharrem Usta, özellikle takımdan gönderilecek oyuncular konusunda yoğun mesai harcadıklarını söyledoi. Başkan Muharrem Usta, gidecek her oyuncunun kulüp için değerli olduğunu belirterek, "Alınırken milyonlar verilen oyuncuların kulübü zarara uğratacak şekilde gitmesine göz yumamayız" dedi.

"SABIR GEREKİYOR"

Transfer çalışmalarının da devam ettiğini, ancak sabırlı olunması gerektiğini ifade eden Başkan Usta, şöyle devam etti:
"Sorunlu bölgelerde direkt oynayacak 6-8 oyuncu alacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. Aynı hataları tekrarlamak istemiyoruz. Titiz bir çalışma yürütüyoruz. Yeni sezon öncesi 24-25 kişiden oluşacak kadroya son şekli vereceğiz. Bu işin sonu güzel olacak. Zor günleri hep birlikte geride bırakacağız. Camiamızdan bu süreçte sabır ve destek bekliyoruz."

YATABARE’YE KAYSERİSPOR’DAN TEKLİF

Bu arada Trabzonspor’da yeni yapılanmada kadroda düşünülmeyen Mustapha Yatabare’ye Kayserispor’un talip olduğu öğrenildi. Bordo mavili takımla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve yıllık 1 milyon Euro garanti ücret alan Malili golcüyü Kayserispor'un çok istediği ancak oyuncunun teklif edilen ücreti beğenmediği belirtildi. Kayserispor’un ise kirama formülüyle bir kez daha Yatabare için nabız yokladığı ifade edildi.

AYTAÇ KUPA İSTİYOR

Trabzonspor’un genç orta saha oyuncusu Aytaç Kara, yeni sezon öncesi umutlu olduğunu söyledi. Kupalı bir sezon geçirmeyi hedeflediğini ifade eden 23 yaşındaki Aytaç, "Hayırlısıyla yeni sezon hazırlıklarına başladık. Sakatlıksız, kazasız, belasız, başarılı, kupalı bir sene geçirmemizi diliyorum. Bu sene her şey güzel olacak" diye konuştu. Aytaç Kara, geride kalan sezonda Trabzonspor forması ile 26 maçta görev yapıp, 2 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr