Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor'un, Trabzonspor'u 1-0 mağlup edip çeyrek finale yükseldiği maçın son dakikalarında Avni Aker stadında olaylar çıktı. Trabzonspor taraftarları sonuca ve oynanan futbola tepki gösterince maç bir süre durdu. 

Trabzonspor taraftarları 86. dakikada sonuca ve futbola tepki gösterince sahaya yabancı madde atmaya başladı. Atılan yabancı maddeler Akhisarlı Ahmet Cebe'ye isabet edince oyun bir süre durdu. Aynı sürede bu kez Akhisar Belediyespor kalecisi Fatih Öztürk'ün koruduğu kaleye yabancı maddeler atılmaya başlandı ve daha önce 1461 Trabzon ve Trabzonspor'da da forma giyen Fatih bu durumu maçın hakemine şikayet etti. Ayrıca maçın hakemi Onur Kıvrak'ın yanına gidince tribünlerden bu kez Onur'un koruduğu kaleye de yabancı madde yağmaya başladı. Yaklaşık 2 dakikalık duraksamadan sonra oyun kaldığı yerden devam etti.
Karşılaşmadan, Akhisar Belediyespor 21. Douglao'nun golüyle 1-0 galibiyetle tamamladı.

BU SEZON İKİNCİ KEZ
Trabzonspor, Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantepspor ile 2-2 berabere kalmış ve yine saha karışmıştı. Taraftar yien sahaya koltuk ve taş yağdırırken maçın hakemleri stadı terk edememişlerdi. İddialara göre hakem odasına kitlenen hakemler, dönemin Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından alıkonulmuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr