Fenerbahçe’nin tecrübeli oyuncusu Mehmet Topuz’la yönetim yeni sezonda sözleşme yapmayacak. 

Topuz, bilindiği üzere 7 yıl önce bizzat başkan Aziz Yıldırım’ın büyük çabalarıyla Beşiktaş’ın elinden kapılarak Fenerbahçe’ye transfer edilmişti.

O gün tam 9 milyon Avro (Bugünün parasıyla 30 milyon TL) bonservis bedeli ödenen Mehmet Topuz’un Sarı-Lacivertli macerası bu sezon sona eriyor.

Mehmet Topuz’un yeni adresi, ligde kalması halinde eski kulübü Kayserispor olacak.

ALVES DE YOLCU

Bruno Alves sürpriz bir kararla takımdan ayrılıyor. 34 yaşındaki tecrübeli stoper eşyalarını toplamaya başladı. Bir taşıma şirketi ile arabasını ve eşyalarını Portekiz’e göndermek için anlaşan oyuncu kupa finalinin ardından Fenerbahçe ile yollarını resmen ayıracak.

YÖNETİM HEM ÜZGÜN HEM KIZGIN

Başakşehir karşısında ortaya konulan futbol ve alınan yenilgi, başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yöneticileri kızdırdı. Karşılaşma sonrasında Nani ile teknik direktör Vitor Pereira arasındaki demeç gerilimi ise sinirleri daha da gerdi. Camiada herkes sus pus. Başkan Yıldırım’ın, Final Four organizasyonundan sonra önümüzdeki hafta takımla bir toplantı yapması bekleniyor. Ayrıca hafta sonunda Kadıköy’de oynanacak Gençlerbirliği maçında taraftarlar bazı futbolculara büyük tepki gösterecek. Yönetim de bu tepkilerden nasibini alabilir.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr