Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş- Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena'da gerçekleşen patlamaya ilişkin açıklama yaptı.

TFF, "İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena önünde meydana gelen hain bombalı saldırıda, çok sayıda polis ve vatandaşımızın yaralandığını büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.İnsanlık dışı vahşi terör saldırısını şiddetle kınarken, olayda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz." dedi.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübü, patlamanın ardından yazılı bir açıklama yaparak terörü lanetledi.
Kulüp şu ifadeleri kullandı;

"Bu akşam oynanan Beşiktaş- Bursaspor karşılaşmasının ardından Vodafone Arena'nın yanında yer alan Çevik Kuvvet aracının bulunduğu bölgeye, bomba yüklü bir araçla bir terör saldırısı düzenlendiğini, ilk belirlemelere göre yaralıların bulunduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.
Yaşanan bu hain terör saldırısını lanetleyerek ulusumuza, emniyet güçlerimize, resmi ve sivil güvenlik görevlilerine, stat ve Beşiktaş Kulübü çalışanlarına, taraftarlara ve bölge sakinlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, her türlü terör eylemini şiddetle kınadığımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz."

TBF'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), saldırıyı kınayan açıklama yaptı.
Federasyon'dan yapılan açıklama şöyle;

"İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena önünde bu akşam gelen bombalı saldırıda, çok sayıda polis ve vatandaşımızın yaralandığını büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Türkiye Basketbol Federasyonu olarak; terör saldırısını şiddetle kınarken, olayda yaralanan emniyet güçlerimizle vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr