5-19 Mart 2017 tarihleri arasında TFF'nin Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde UEFA A Lisans 1.Aşama Kursu yapıldı. Ömer Kaner, Nur Mustafa Gülen, Doç. Dr. Mehmet Özçağlayan, Dr. Erden Or, Necla Güngör Kırağası, Dr. Metin Çakıroğlu, Gülhan Gündüz, Taner Karaman, Prof. Dr. Niyazi Eniseler ve Dr. Anıl Işık'ın eğitim verdiği kursa; Ali Asker Kumak, Ali Haydar Şahin , Ayhan Tomuş , Bilal Türker , Bülent Öztürk , Erman Güracar , Fehmi Kalender , Kamil Tantaoğlu , Mehmet Uygur , Murat Yakşi , Mustafa Doğan , Mustafa Selçuk , Mutlu Er, Özgür Ali İhsan Durgun , Özgür Ataçocuğu , Polat Canbolat, Selçuk Serbest , Sertaç Küçükbayrak , Şadan Üzülmez, Timuçin Emre Kocaman, Ülker Aksel, Ünal Özbey , Yaşar Kıyar ve Yaşar Var katıldı. 

TFF'den yapılan açıklamaya göre; gerçekleştirilen diğer eğitim programları şöyle:

- 5-19 Mart 2017 tarihleri arasında TFF'nin Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde UEFA A Lisans 2.Aşama Kursu yapıldı. Coşkun Süer, Nedim Karadeniz, Doç. Dr. Coşkun Küçüktepe, Taner Karaman, Ali Ekber Düzgün, Dr. Neşe Toktaş Torun, Doç. Dr. Mehmet Özçağlayan, Necla Güngör Kırağası ve Ahmet Erdoğan'ın eğitim verdiği kursta 25 kursiyer yer aldı.

- 13-17 Şubat 2017 tarihleri arasında TFF'nin Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde TFF A (Profesyonel) Kaleci Antrenörlüğü 2. Aşama Kursu yapıldı. 16 Kursiyerin katıldığı kursta Alper Boğuşlu, Gülhan Gündüz ve Halim Öz eğitim verdi.

- 20-24 Şubat 2017 tarihleri arasında ise TFF'nin Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde TFF B (Amatör) Kaleci Antrenörlüğü Kursu yapıldı. 15 Kursiyerin katıldığı kursta Alper Boğuşlu, Ebru Omurcalı, Kemal İslamoğlu, Gülhan Gündüz ve Halim Öz eğitim verdi.

- 13-23 Şubat 2017 tarihleri arasında Yalova, Denizli ve Diyarbakır'da toplam 3 adet Grassroots C Kursu düzenlendi. 89 kişinin eğitim aldığı bu kurslarda Nedim Karadeniz , Osman Üstünel, Ahmet Akcan, Muammer Birdal, Fatih Serkan Albayrak, Ersan Ogan ve Serhat Sütlü eğitmen olarak görev yaptı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr