Muratpaşa İlçesi'nde 26 Ekim 2014 tarihinde bir apartmanın balkonundan atlayıp bacakları kırılan 25 yaşındaki Larina A. adlı kadın, sağlık ekiplerince hastaneye götürüldü. Kiralık ev gösterme bahanesiyle önce ormana, ardından bir eve götürülüp kendisine tecavüz edildiğini öne süren Larina A., Şükrü Ö. ile Necati B.'den şikayetçi oldu. Olaydan sonra şüphelilerden Necati B. yakalanıp tutuklandı. Hakkında yakalama kararı çıkartılan Şükrü Ö. ise bulunamadı.

Biri tutuklu 2 sanık hakkında Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın duruşmasında Necati B. suçlamaları kabul etmedi. Necati B. savunmasında, "Larina A., vefat eden kardeşimin sosyal arkadaşıdır. Kendisine atılı suçları işlemem mümkün değildir. Beraatimi istiyorum" dedi.
Necati B.'nin avukatı Eren Hatay İzgi de müvekkilinin suç işlediğine dair dosyada somut bir delil olmadığını iddia etti. Diğer sanık Şükrü Ö.'nün adaletten kaçtığına dikkat çeken İzgi, "Bu suçların Şükrü Ö. tarafından işlendiğini düşünüyoruz. Ayrıca kriminal polis laboratuarı müdürlüğünden gelen rapor lehimizedir" dedi.

Mahkeme heyeti, Necati B.'yi kasten yaralama suçundan 2 yıl 10 ay, birden fazla kişiyle cinsel saldırı suçundan da 18 yıl, kişiyi hürriyetten yoksun kılma suçundan da 9 yıl olmak üzere toplam 29 yıl 10 ay hapse mahkum etti. Necati B.'ye verilen cezada indirim de yapılmadı. Firari sanık Şükrü Ö. hakkındaki dosya ise ayrıldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr