Galatasaray’a imza atarken takımdaki sorunlar için “Kara bulut dediğiniz benim için hafif bir sis” yorumunu yapan Mustafa Denizli, Sarı-Kırmızılı camiadaki kredisini tüketiyor. Eleştiri okları tecrübeli çalıştırıcıya yönelirken Lazio maçında yükselen

“Denizli istifa” seslerinin ardından Galatasaray yönetimindeki çok sayıda isim de bazı tercihleri nedeniyle Mustafa Hoca’yı eleştiriyor.

15 PUAN KAYBETTİ: Denizli, göreve geldiği günden bu yana G.Saray’ın başında Süper Lig’de çıktığı 9 maçta 15 puan kaybetti.

ZİRVEDEN KOPTU: Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldığında liderle 5 olan puan farkı, Denizli yönetiminde 15’e yükseldi. Galatasaray, zirveden kopmakla kalmadı, 5. sıraya düştü.

HER MAÇ FARKLI 11: Mustafa Denizli, ligdeki 9 maçın tamamında aynı takımı üst üste 2 karşılaşma sahaya çıkarmadı. Tecrübeli çalıştırıcı her maçta farklı 11’leri tercih etti.

SAĞ BEK FORVET OYNADI: Denizli, kadro alternatifsizliği ve istediği transferlerin yapılamaması gibi nedenlerle bazı oyuncuları gerçek mevkilerinin dışında oynatıyor. Sabri, Lazio maçında sağ açık ve forvet oynadı.

HOCA FORMSUZ: Geçmişte çalıştırdığı takımlara kattığı havayla tanınan Denizli’nin Galatasaray’daki görevinde bu durumdan eser yok. Hoca, Lazio maçından sonra, “Form durumum iyi” dese de saha sonuçları bunu doğrulamıyor.

YARDIMCISI YOK: Mustafa Denizli, nedenini kendisinin de açıklamadığı biçimde yardımcı antrenörü olmadan görev yapıyor. Denizli, Florya’daki yemek mönüsünden antrenman programına kadar pek çok konuyla tek başına ilgileniyor.

FLORYA’YI KAPATTI: Florya’nın tek patronu olmak isteyen Denizli, yöneticilerin tesislere gelip futbolcularla veya kendisiyle temas kurmasına izin vermiyor. Futbol Direktörü Cenk Ergün’ün de Denizli’nin isteğiyle Florya’dan TT Arena’ya gönderilmesiyle yönetimin takımla bağı tamamen koptu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr