Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Futbolcu Olcan Adı

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

BEŞİKTAŞ: CUMHURİYET KUTLU OLSUN

“Cumhuriyet’in kuruluşunun 93. yılını kutlarken, Beşiktaşlı olmasından gurur duyduğumuz Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda; ülkemiz ve Camiamız’ın yüksek değerleri için azimle çalışmaya devam ediyoruz.

Bu sezon “Efendi Beşiktaş” diyoruz ve öncü olma misyonumuzu sergileyerek, Türk sporunda rakibe saygıyı, birlikteliği daha güçlü olarak vurgulamanın önemine işaret ediyoruz.
Cumhuriyetimiz’in ve Camiamızın yüksek menfaatleri için, kurumsal ve daha güçlü olma yolunda ilerlerken, özellikle Avrupa arenasında ülkemizi gururlandıran sonuçlar elde etme hedefimizi sergiliyoruz.

Beşiktaş Camiası olarak Cumhuriyetimiz’in 93. yılını coşkuyla ve gururla kutluyorum; başta devletimizin kurucusu Ulu Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bugüne kadar aziz vatanımız uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle bir kez daha anıyorum.

Saygılarımla,

Fikret OrmanBeşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı”

FENERBAHÇE: CUMHURİYETİMİZ 93 YAŞINDA

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıldönümünü idrak ettiğimiz bu anlamlı günde, tüm yurttaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.

Cumhuriyetin kuruluşunda büyük katkıları bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü, Onun ilelebet yaşatılmasında da en önemli kurumlardan biri olarak kalacak ve Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte sonsuza kadar var olacaktır.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu ülkünün var olması adına canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ”

GALATASARAY: CUMHURİYETİMİZİN 93. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

“Kurulduğu ilk günden beri “Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür” olan, Cumhuriyet'in fikri ateşini yakan değerleri bünyesinden çıkaran Galatasaray Spor Kulübü olarak Cumhuriyetimizin 93'üncü Kuruluş Yıl dönümünü büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyoruz.

Bugün de, ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olan Cumhuriyet'e, ölümsüz kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği hedeflere ilk günkü kararlılıkla ve her geçen gün artan bir inançla sahip çıkmanın onurunu yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi bir kez daha sonsuz minnet ve rahmetle anıyoruz.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Dursun Aydın ÖzbekGalatasaray Spor Kulübü Başkanı”

OLCAN ADIN'DAN SES GETİREN PAYLAŞIM

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray gibi takımların formasını terleten tecrübeli futbolcu Olcan Adın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı fakrlı bir üslupla kutladı.

Saatler 00:00'ı geçerken takipçilerinin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Olcan Adın, olay bir paylaşıma da imza attı.

 

29 ekim CUMHURİYET bayramımız kutlu olsun. ATATÜRKÜ sevmeyen adamla ahbaplık edemem...

— Olcan Adın (@Olcanadin) 28 Ekim 2016Kaynak: Cumhuriyet.com.tr