Spor Toto SÜper Lig'in 20. haftasın Konayspor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da Mustafa Denizli yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. "Uzun süre sonra gol atamadığımız bir 90 yaşadık" diyerek sözlerine başlayan Denizli, "Maçı kazanma adına pek bişey yapmadık.

İlk yarı konyanın tuzagına düştük. İkinci yarı kendimize geldik ve tempouyu arttırtık. Pozisyon bulduk ama son vuruşlarda kaliteyi yakalayamadık. Oyunun temposu da belli dönemlerde çok düştü" dedi. Puan kaybının ciddiyetinden basseden Denizli, "İyi de oynasak kötü de oynasak kazanmak farklı bir şey. Oyunun son 30-35 dakikası baskı yarattık ama gol getirmedi. Bu da pek bir şey fayda etmedi" diye konuştu.

"SİNAN'IN SAKATLIĞI SÜRPRİZ OLMADI"

Sarı-Kırmızılılar'ın hocası, Sinan Gümüş'ün sakatlığına ilişkin, "Sinan'ın sakatlığı benim için çok sürpriz bir sakatlık değil. Büyük bir ihtimalle baskının getirdiği bir sonuç bu. Sinan'ın çok iyi bir grafiği vardı ve bu onda baskı yaratmış olabilir. 2 hafta sonra aramıza dönecektir" dedi.

Denizli, Sneijder'e Çin'den teklif aldığı iddiaları ve Burak Yılmaz'ın ayrılması konusunda ise şu demeci verdi:
"Birçok yazılanın gerçekle ilgisi yok. Sneijder'ın gideceğini zannetmiyorum. Ben Burak'ın kalması için çok çabaladım ama ayrılmayı çok istedi. Kalsaydı da çok yararlı olamayabilirdi. Toplamda da 18-20 milyon Euro'luk bir tasarrufumuz oldu Burak'ta."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr