PTT 1. Lig'in yeni takımlarından Sivasspor'un başkan vekili Erdal Sarılar, oyuncuları Aatif Chahechouhe'nun Fenerbahçe ile ön anlaşma imzaladığını belirterek, "Biz de Fenerbahçe ile rakamsal konuda anlaştık" dedi.

Sarılar, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas İl Temsilciliği tarafından bir restoranda, kentte görev yapan basın mensuplarına verilen iftara katıldı.

PTT 1. Lig için 32 milyon lira bütçe belirlediklerini aktaran Sarılar, geçen sezon mücadele eden kadronun büyük bir bölümünün korunacağını söyledi.
Sarılar, teknik direktör Osman Özköylü'nün raporu doğrultusunda transfer çalışmaları yaptıklarını dile getirdi.

Orta saha oyuncusu Aatif Chahechoue'nun Fenerbahçe'ye transferinin hangi aşamada olduğunun sorulması üzerine Sarılar, "Aatif Chahechouhe, Fenerbahçe ile ön anlaşmayı imzaladı. Biz de Fenerbahçe ile rakamsal konuda anlaştık. Aatif umre dönüşü (resmi sözleşme) imzalayacak. 2,5 milyon avro üzerinde bir para karşılığında anlaştık." ifadelerini kullandı.

Üç futbolcuyu kadroya kattıklarını dile getiren Sarılar, "Kerim Avcı, Ahmet Cebe ve Hasan Hatipoğlu ile imzaladık." şeklinde konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr