Fethullah Gülen cemaatine yakın isimler arasında gösterilen Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden İhsan Kalkavan'ın sözlerine, siyah-beyazlı ekibin eski yöneticilerinden Sinan Vardar'dan yanıt geldi.

Hem spor, hem de iş yaşantısı boyunca dinin istismar edilmesine karşı çıktığını belirten Sinan Vardar, “İhsan bey, eski yıllara ait olayları gündeme getirip, cemaate yakınlığını anlatırken benim gibi birçok spor adamının adını kullanmış. Kendisini uzun süredir Galata kulübünden beri tanırım. Aile büyükleri rahmetli Şadan Kalkavan’la da iyi dosttuk. Ne var ki İhsan bey konuları karıştırmış" diye konuştu.

"Ben ne Pensilvanya’ya gittim, ne de ziyarette bulundum. Hayatım boyu dinin istismar edilmesine karşı çıktım.  Bu bilgilere ulaşmak, hangi kulüp başkanları Pensilvanya’ya gitti bulmak kolay. Ayrıca İhsan beyin uçağı ile gidenleri de herkes biliyor" diyen Vardar, "Şimdi gittik ama, ancak, fakat diyorlar. Ben de gitmeseydiniz diyorum" ifadelerini kullandı.

Kalkavan'ın kendisini Nişantaşı kulübü ile ilişkilendirdiğini söyleyen Vardar, "Ben Beylerbeyi başkanlığı yaptım, bu kulübümüz de hem Beşiktaş, hem de Galatasaray’ın pilot takımı oldu. Nişantaşıspor ile ilgim yok, isimleri takımları karıştırıyor olmalı Ama tüm spor camiasına tavsiyem, bu işlerden uzak durmaları" diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr