Fenerbahçe, Rusya’da yarın İstanbul’da elde ettiği 2-0’ın rövanşına çıkacak. Sarı - Lacivertliler bir adım önde, hatta tura yakın ancak işi sıkı tutmak gerekiyor.

Kadıköy’de izlediğim Lokomotiv eski gücünde değil, önemli oyuncuları başka başka takımlara gitmiş. Yapılan takviyeler ise yetersiz. Fenerbahçe, iyi futbol oynar iyi mücadele ederse o zaman sorun yaşamaz. Ancak bir maçı bir maçına tutmuyor. Fenerbahçe Başkanı ve yöneticiler de Rusya’da bu karşılaşma için hazır bulunacak. Rusya, Fenerbahçe’nin özel uçakla gelmesine izin vermedi. Sarı - Lacivertli kafile bu sabah tarifeli uçakla gidecek. Sarı - Lacivertlilerin başarılı file bekçisi aynı zamanda kaptanı Volkan Demirel, herhangi bir sıkıntı yaşamadan Moskova’da turu geçip UEFA Avrupa Ligi’nde yollarına devam edeceklerini söyledi.

‘Avantajlı gidiyoruz’
Demirel, “Moskova’ya avantajlı gidiyoruz. Karşılaşmanın önemli bir maç olduğunu, bu nedenle nasıl davranmamız gerektiğini biliyoruz. Fenerbahçe’ye yakışır bir biçimde mücadele edeceğiz. Bütün futbolcu arkadaşlarımızla da konuştuk, Fenerbahçe formasını en iyi şekilde temsil edip buraya geleceğiz. Herhangi bir sıkıntı olmadan, turumuzu geçerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr