Kümede kalma mücadelesi veren ve mutlak 3 puana ihtiyacı olan Sivasspor Akhisar karşısında 51.dakikada Aatif'in golüyle 1-0 öne geçti. Maçın son bölümleri yaklaşırken ve Sivas 3 puana çok yakınken Yiğidolar'ın kalecisi Setkus 90+1'de inanılmaz bir hata yaptı.

Rakipten kendisine son derece yavaş geler topu hiç bir baskı olmamasına rağmen kontrol etmek isterken ayağının altıntan kaçıran Litvanyalı kaleci Sivasspor'u ateşe attı. 1-1 biten maç sonrası büyük bir yıkım yaşayan Sivasspor futbolcuları sahanın ortasında adeta çöküp kaldı. Yediği hatalı golle takımını 2 puandan eden Setkus ise maç sonrası gözyaşlarına hakim olamadı ve sahayı ağlayarak terk etti.

"FENER MAÇINDA YESE?"

 

Setkus'un bu hatası sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Litvanyalı kalecinin yediği gol için 'küme düşürecek hata' yorumları yapılırken, bazı kullanıcılar, "Setkus bu hatayı ligin son haftasında oynanacak Sivasspor - Fenerbahçe maçında yapsa ne olur?" diye sordu.

TRABZON CEPHESİNDEN İLGİNÇ YORUM

Kaleci Setkus'un yaptığı hata sonucu sahadan 1-1'lik sonuçla ayrılan ve kümede kalma şansı azalan Sivasspor için, Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın, "Sivasspor'a selam olsun. Kendilerini iyi bilmezdik." yazdı.
Kendisine ait Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Nevzat Aydın, taraftarların soruları üzerine de, "Gözümün önüne elimizden alınmıştı şampiyonluk. Hakkımı helal etmem. Haram olsun sonuna kadar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr