Oyuncu Şebnem Bozoklu, Bodrum'da sabah 06.30'da bir villanın iskelesinden iç çamaşırlarıyla denize girdi. Bozoklu, ilirleyen saatlerde beraber yüzdüğü gençlerden birisiyle samimiyeti ilerletti. Ünlü oyuncu ile genç arkadaşı öpüşürken görüntülendi.

"10 aydır fiili olarak bitmiş evlilik..."

Şebnem Bozoklu, fotoğraflar ile ile ilgili avukatı aracılığıyla açıklama yaptı. Açıklamada, Bozok ve İzer'in evliliklerini 10 ay önce fiili olarak sonlandırdığı belirtildi. Bozoklu'nun açıklaması şöyle: 

Müvekkillerim Şebnem Bozoklu ve Emre İzer’ in evlilikleri 10 aydır fiili olarak bitmiş; resmi olarak da sonlandırılması için yasal süreci başlatmam adına, karşılıklı anlaşarak gerekli talimatı geçtiğimiz hafta tarafıma vermişlerdir.

Adli yargıya intikal etmiş bu süreçte taraflar hakkında gizlice görüntülenerek haber yapılması ve yanlış bir algı oluşturulması sebebiyle, Yine tarafların ortak kararıyla gizli tuttuğumuz bu süreci tüm kamuoyu ile paylaşma zarureti doğmuştur.

Yapılacak haberlerde yasalar ve gazetecilik etiği gereği saygı çerçevesinin korunmasını önemle rica ederim.

Av. Bahar VAROL

"BOŞANIYORLAR" İDDİASINI YALANLAMIŞTI 

Şebnem Bozoklu, iki ay önce 6 yıllık eşi Emre İzer’le boşanma kararı aldıkları iddiasıyla gündeme gelmiş, çiftin evlerini ayırdığı öne sürülmüştü. Şebnem Bozoklu ayrılık iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıklamış ve ünlülerin evliliklerinin kısa sürede bitmesiyle ilgili şunları söylemişti: "Bizim bu anlamda birbirimizle uğraşacak zamanımız olmaz. Emre de ben de çok yoğun çalışıyoruz. Eve giriş çıkış saatlerimiz normalin dışında olduğundan birbirimizi gördüğümüzde sadece sevgiyle bakarız”

 

 

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr