Galatasaray'da futbol şubesini Alp Yalman'ın patronluğuna bırakan başkan Dursun Özbek, TT Arena'da görev yapan kulübün üst düzey profesyonellerine de neşteri attı. Yönetiminde sağ kolu kabul edilen genel sekreter Fatih İşbecer ile aralarında iki aydır soğuk rüzgarlar esen başkan Özbek, kulüp içinde iki üst düzey kadın yönetici arasında yaşanan koltuk kavgasında son kararını verdi.


Sabah'ın haberine göre TT Arena ofislerinde yaşananlar şöyle;

18 BİN LİRA MŞ...

Ünal Aysal döneminde görevine son verilen ve tazminatı ödenen finans direktörü Sedef Hacısalihoğlu, Yarsuvat başkanlığında tekrar işe alındı. Özbek ile seçimi kazanan Fatih İşbecer ise Galatasaray Lisesi'nden sınıf arkadaşı olan Gözde Turan'ı 18 bin lira net maaşla geçen Ağustos ayında Sportif A.Ş'nin finans direktörü olarak göreve getirdi. İşbecer, geride kalan 9 ay boyunca Sedef Hacısalihoğlu'nun kulüpten gönderilmesini istediğini sürekli olarak başkana iletti. Ancak Özbek, mali kongreden bu yana iletişimini kopardığı İşbecer'in isteğinin aksine Gözde Turan'ın işine son verdi

14 YIL SONRA 'GİT'

Dursun Özbek'in görevden aldığı ikinci isim ise 20 yıldır kulüpte çalışan ve idari direktör unvanı bulunan Levent Akın oldu. Son olarak Ataşehir'deki Taçspor Tesisleri'nde görev yapan Akın da Özbek'in hışmına uğradı. TT Arena ofislerinde işten çıkartılan üçüncü isim ise kulübün iki yıldır insan kaynakları müdürlüğünü yürüten Arzu Uğur oldu. Galatasaray'da 2002 yılından beri görev yapan ve merhum Özhan Canaydın, Adnan Polat, Ünal Aysal, Duygun Yarsuvat ve son olarak Dursun Özbek olmak üzere 5 başkanla çalışan kulübün kurumsal iletişim sorumlusu Sara Kora Aykar ile de yollar ayrıldı. Aykar'a 65 yaş haddi yüzünden artık kendisiyle çalışılmayacağı iletildi.

İSTİFA ETMİYOR

Kulübün dört üst düzey yöneticisiyle yollarını ayıran başkan Dursun Özbek için, "Son dönemde beni hiç dinlemiyor" diye yakın çevresine konuşan genel sekreter Fatih İşbecer'in geride kalan haftada TT Arena'daki ofise sadece bir gün geldiği ancak yönetim kurulundan istifa etmeyi düşünmediği öğrenildi. İşbecer ile hareket eden bazı yöneticilerin, Alp Yalman ve ekibinin Sportif A.Ş yönetimine girmesinden rahatsız olduğu biliniyor.

ÖZBEK: TRANSFERLERİ ALP YALMAN'A SORUN

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, pilav gününde açıklamalarda bulundu. Özbek, "Sportif A.Ş faaliyete yeni geçti. Paniğe gerek yok. Transferleri ve teknik direktörü bana değil, Alp Yalman'a sorun" dedi. Alp Yalman ise esprili bir şekilde gazetecilere, "Benden hiçbir şey alamazsınız arkadaşlar" ifadesini kullandı.

HACISALİHOĞLU KAZANDI!

Fatih İşbecer'in göreve getirdiği lise arkadaşı Gözde Turan ve Sedef Hacısalihoğlu arasında yaşanan finans direktörlüğü koltuğu kavgasında kazanan Hacısalihoğlu oldu. (Sabah)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr