Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, ülkemizde de satılan Galaxy J7 modelinin yeni bir versiyonunu resmi olarak duyurdu. Yeni model şimdilik ülkemizi ilgilendirmiyor çünkü sadece Vietnam pazarı için lanse edildi. Ancak önümüzdeki günlerde Avrupa ve Türkiye pazarında da görebileceğimiz bir model olduğunu söyleyelim.


Samsung Galaxy J7 Prime modeli teknik özellikleri
Yeni Galaxy J7 Prime, Samsung’un 8 çekirdekli Exynos 7870 yongasını kullanılıyor. Telefonun 2 GB RAM’e sahip versiyonunda 16 GB depolama alanı kullanılırken, 3 GB RAM’e sahip versiyonunda ise 32 GB depolama alanı yer alıyor. Micro SD hafıza kartı yuvası olduğunu da belirtelim.
13 MP (f/1.9) arka kamera ve 8 MP (f/1.9) ön kameraya sahip olan cihazda 5.5 inç büyüklükte 1080p (1920 x 1080 piksel) çözünürlük sunan AMOLED ekran yer alıyor. Ayrıca telefonda parmak izi okuyucu sensör olduğunu da belirtelim.
Tüm bu donanım 3300 mAh kapasiteli bir batarya ile çalışıyor. Pil gövdeden ayrılmıyor. Telefonda üst düzey bir telefon izlenimi uyandıran metal gövde bulunuyor. Standart Galaxy J7 modeli plastik gövdeye sahipti. Galaxy J7 Prime 151.1 x 74.9 x 8.1 mm ölçülerinde.
Şimdilik sadece Vietnam pazarı için duyurulan telefon 280 dolarlık fiyatıyla tüketicilerle buluşacak. Cihazın başka hangi ülke ve bölgelerde satışa çıkacağına ilişkin bir açıklama yapılmadı.

HTC Desire 10 Pro geliyor!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr