Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi biten ve ayağından şarapnel parçasıyla yaralandığı öğrenilen Şahsi, taburcu edildi. Günay Şahsi'nin yurtdışından gelecek bir yakınını karşılamak için beklerken yaralandığı öğrenildi.

O anları anlatan Günay Şahsi, "Beklerken ilk patlama, ondan sonra ikinci patlama üçüncüsünde ben yaralandım. Patlamaları görmedik. Yalnızca ses olarak, yani birinci ve ikinciyi ses olarak duyduk. Bekleme salonunun orada bekliyorduk. Yolcuların çıktığı kapının önündeydim ben. Ondan sonra millet panik halinde bizim üzerimize gelince biz bu sefer kaçmaya başladık. O an üçüncü bomba patladı. Bütün zahiyat ondan sonra oldu zaten. Ambulanslar beklenmedi. Biz bildiğiniz minibüs servis aracıyla buraya geldik. 6 , 7 kişi yaralıydık" dedi.

Terör saldırısı sonrası yaralananlar bir çok hastaneye kaldırılmıştı. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaklaşık 50 yaralının tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Yaralı yakınlarının da hastane önünde bekleyişi devam ediyor. Bir yaralı yakını hastane önünde sinir krizi geçirdi. Diğer bekleyenler sakinleştirmeye çalıştı. Sakinleştirilen yaralı yakını hastaneye sokuldu. 

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr