"FETÖ'cü İsmail Kavuncu'yu kim koruyor?" başlıklı bir yazı kaleme alan Ramoğlu, "CIA mi? Belki de... Aile CIA ile bağlantılı çünkü. Bi de adam aile boyu FETÖ'cü. Ama hakkında yapılan tek bir işlem yok..." diye yazdı.

Kavuncu'nun eşinin "himmet toplantılarına" devam ettiği iddiasında bulunan Ramoğlu, "Aylardır yurt dışında olan bu zat, ortağı Müjdat Güler'in 18 yıl ceza yemesi üzerine İstanbul'a geldi. Panikledi. Turpun büyüğü çuvalda çünkü. Korkuyor! Yeri gelmişken Adana ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılıklarına buradan İsmail Kavuncu'yu ihbar ediyorum. Soruştursunlar… Adam hem FETÖ'cü hem de kara paracı" diye yazdı.

"CİNAYETİN ÜSTÜNÜ FETÖ KAPATTI"

Ramoğlu yazısına şöyle devam ediyor:

"Zeki Pilge - Hayri Ersoy suikastı kesinlikle sıradan bir cinayet değildi... Ama öyle sonuçlandı. Yeni bir dava açılmalı… Hayri Ersoy cinayeti, FETÖ'nün üzerini kapattığı örgütlü cinayetlerden biridir. İsmail Kavuncu apar topar Türkiye'ye geliyor… Niye? Çünkü gerçeğin ortaya çıkmasından korkuyor… Şu ana kadar cinayeti manipüle etmeyi başardılar. Sıradan bir dava gibi iş kapandı. Ne olduğu, perde arkasında neler döndüğü araştırılmalı. Cinayet 2009'da işleniyor… Davaya 2015'te bakılıyor. Dosya 6 yıl rafta bekletiliyor. Olayı ilk başlarda ne polis ne de savcı soruşturuyor. Başlı başına bir sebeptir bu. Hayırdır arkadaş?.. Ne iş? Davanın açılmasını 6 yıl kim engelledi? Demek ki Erdoğan'ın FETÖ hassasiyeti olmasa dosya çoktan kapanmıştı"

“RİZELİ BİR KİRALIK KATİL KURŞUN YAĞDIRDI”

"2015'te yapılan soruşturmada da İsmail Kavuncu gözaltına alınıp bırakıldı" diyen Ramoğlu şöyle devam etti:

“Oysa her şey onun başının altından çıkmıştı… Müjdat Güler sadece bir kukladır… Güler bir yıl hapis yattı… Sonra da bırakıldı. Hayri Ersoy'un abisi İsmail Ersoy, Müjdat Güler'i serbest bırakan hâkimi HSYK'ya şikayet etti… İnceleme sürüyor… Şimdi cinayetin işlendiği 2009'un 7 Ekim'ine gidelim… O akşam kırmızı ışıkta duran Mercedes'e Rizeli bir kiralık katil kurşun yağdırdı. Otomobilin içinde olan Hayri Ersoy'a isabet eden mermiler atardamarını parçaladı. Ersoy orada can verdi. Zeki Pilge ise ağır yaralandı. Cinayet sonrası normalde polis ne yapar? Delilleri toplar, mağdurların yakınlarından da bilgi alır değil mi? Hatta hasmı olup olmadığını sorar. Peki, polis Ersoy ailesine böyle bir soru sordu mu? Hayır. Ya savcı? O da...”

“İSMAİL KAVUNCU BU KEZ YIRTAMAYACAK GALİBA…”

“Tetikçiyi tutan Müjdat Güler 6 yıl boyunca keyifle yaşadı. Zeki Pilge canıyla uğraştı. Hayri Ersoy'un yakınları da acıyla kıvrandı” diyen Ersin Ramoğlu, yazısını şöyle sonlandırdı:

“İsmail Kavuncu, hem Zeki'ye hem de Ersoy ailesine, yakın arkadaşı olan dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın katilleri bulmak için gece gündüz çalıştığını söyleyip durdu… Evler ve altınlara boğulan Çapkın müdür ise cinayet defterini çoktan kapatmıştı. Milleti uyuttular… Zekeriya Öz'ün kılıcının iki tarafının da kestiği seneler… Ali Fuat Yılmazer, Nazmi Ardıç ve Hüseyin Çapkın gibi polis şeflerinin kral olduğu yıllar… Örgütlü cinayet böyle gizlendi işte. Geçen hafta son duruşması yapılan davada Müjdat Güler 18 yıl hapse çarptırıldı. Ama ortadan toz oldu. İsmail Kavuncu hemen İstanbul'a geldi. Müjdat'ın ötmesinden korktu. Perde arkasında kimin ve kimlerin olduğunu biliyor. Yani cinayet örgütün işi. Cinayete kurban giden Hayri Ersoy'un abisine göre esas azmettirici İsmail Kavuncu'dur… Bu yüzden yeni bir dava açtılar.

"ESCOBAR'IN YÖNTEMİYLE FETÖ'NÜN PARASINI AKLADI"

Uyuşturucu kralı Escobar'ın yöntemiyle FETÖ'nün parasını aklayan İstanbul Eyüp eski Belediye Başkanı İsmail Kavuncu bu kez yırtamayacak galiba…”

Ersin Ramoğlu'nun yazısının tamamı

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr