Bordo-Mavililer'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Fırtına'nın stoper için düşünülen Facundo Roncaglia'da sona yaklaştığı öğrenildi.

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Arjantinli oyuncunun menajeri Claudio Curti, transferle ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. İspanya'nın saygın gazetesi Marca'nın radyosuna konuşan menajer Curti, Celta Vigo'dan ve Meksika'dan bir takımdan teklif aldıklarını söyledi. Fakat Trabzonspor'un oldukça ciddi olduğunu ve bu durumun oyuncuyu çok etkilediğini ifade eden menajer Curti, müjdeyi verdi.

Her an açıklanabilir

Bordo-Mavililer'in uzun süredir bu oyuncuyu takip ettiğini ifade eden Claudio Curti, ilerleyen günlerde transferle ilgili önemli gelişmelerin yaşanabileceğini belirtti. Curti, "Celta Vigo'nun teknik direktörü olan Arjantinli Eduardo Berizzo, vatandaşı Roncaglia'yı oldukça fazla istiyor. Fakat biz Türkiye'den çok ciddi bir teklif aldık. O takım da Trabzonspor ve Roncaglia'yı gerçekten çok istiyor. Bu transferde büyük aşamalar kaydedildi" dedi. Trabzonspor'un bir kaç gün içerisinde Roncaglia'yı açıklaması bekleniyor.
(Habertürk)


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr