Cum­hur­baş­ka­nı Re­cep Tay­yip Er­do­ğa­n'­ın kü­çük kı­zı Sü­mey­ye Er­do­ğan, İn­san­sız Ha­va Ara­cı () üre­ten Bay­kar Ma­ki­na'nın sa­hi­bi Öz­de­mir Bay­rak­ta­r'­ın oğ­lu Sel­çuk Bay­rak­tar ile geç­ti­ği­miz haf­ta so­nu evlendi. Çif­tin çok ko­nu­şu­lan İs­tan­bu­l'­da­ki ni­ka­hı­nın ar­dın­dan “ne­re­de otu­ra­cak­la­r” so­ru­su gün­de­me gel­di. Haf­ta için­de “Kan­dil­li'de mü­te­va­zı bir köşk­te ya­şaya­cak­la­r” bil­gi­si­nin ga­ze­te­le­re yan­sı­ma­sı­nın ardın­dan, Sü­mey­ye ve Sel­çu­k'­un ye­ni ev­le­ri­nin görüntüleri basına yansıdı.



20 İŞÇİ, GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Çi­çe­ği bur­nun­da çift, Kan­dil­li sırt­la­rın­da bu­lu­nan ve Şer­min Çı­pa ile Ah­met Çı­pa'ya ait 300 met­re­ka­re  bü­yük­lü­ğün­de­ki köş­kü sa­tın al­dı. Der­man So­ka­k'­ta yer alan  ve 5 oda­sı, 2 sa­lo­nu, 4 ban­yo­su bu­lu­nan köşk için 1 mil­yon 400  bin do­lar (4 mil­yon 200 bin li­ra) öden­di­ği öğ­re­nil­di. Bo­ğaz  man­za­ra­lı ve 200 met­re­ka­re bü­yük­lü­ğün­de bah­çe­si olan köşk  2015 yı­lın­da res­to­re edi­lip sa­tı­şa çı­ka­rıl­mış­tı. Sü­mey­ye ve  Sel­çuk Bay­rak­tar çif­ti evi al­dık­tan son­ra ta­di­la­ta  baş­la­nı­lan köşk­te, şu an­da hum­ma­lı bir ça­lış­ma var. 20'ye  ya­kın iş­çi hem evin içi­ni hem de dı­şı­nı ye­ni ge­lin ve da­ma­dın  zev­ki­ne gö­re baş­tan aşa­ğı­ya ye­ni­li­yor. Yeni evlilerin yaz  başında köşke taşınması öngörülüyor.

RIZA SARRAF’A KOMŞU OLACAKLAR

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın oturacağı ev, 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan ve hali hazırda ABD'de tutuklu bulunan Rıza Sarraf'ın kaçak inşaat nedeniyle mühürlenen köşküne 50 metre mesafede yer alıyor.

YANINDAKİ BOŞ ARAZİYE NE YAPILACAK? 

Çiftin evinin yanı başında ise Siyahkalem Mühendislik'in Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı büyük bir arazi bulunuyor. Bu arazide her biri 6 daireden oluşan 3 apartman yapmak için Siyahkalem çalışmalara başlamıştı. (Kaynak: Sözcü)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr