Amiral gemisi modellerinin özel versiyonlarını üretme konusunda Samsung neredeyse dikkat çeken tek marka diyebiliriz. Geçtiğimiz yıl Galaxy S6 Edge için “Iron Man Edition” ile dikkat çeken marka şimdi Galaxy S7’nin özel bir versiyonu ile karşımıza çıkabilir.
Galaxy S7 Olympic Edition
2016 Yaz Olimpiyatları 5-21 Ağustos tarihleri arasında Brezilya, Rio de Janeiro’da gerçekleştirilecek. Rio 2016 kapsamında 205 ülke yaklaşık 12.500 sporcu ile boy gösterecek. Samsung ise olimpiyat oyunları özel bir akıllı telefon ile karşımıza çıkacak.


Daha önce çık olimpiyatları için özel bir Galaxy Note 3 modeli ile karşımıza çıkan Samsung, bu uygulamasını Galaxy S6 Edge ile de devam ettirince bu yıl düzenlenecek olan olimpiyatlarda akla gelen ilk marka oluyor.
Galaxy S7 Olympic Edition versiyonunda teknik özellik olarak bir fark beklenmiyor. Ancak cihazın arka yüzeyinde yaz olimpiyatlarını simgeleyen tasarım imgeleri kullanılabilir. Telefonun kutu tasarımı ve beraberinde verilen aksesuarlarda da değişiklikler yapılabilir.
SamMobile isimli sitenin haberine göre söz konusu telefonun kod adı bile belli. Henüz hazırlık aşamasında olan telefon, Samsung’un kendi bünyesinde “Hero2_Olympic_edition” kod adına sahip. Ayrıca markanın sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR için de Rio 2016 ile ilgili iki yeni uygulama hazırladığı biliniyor. Dolayısıyla yaz aylarında Galaxy S7 Olympic Edition çıkabilir. Rio 2016 yani 2016 Yaz Olimpiyatları’nın logosunu aşağıda görebilirsiniz. Bu logo bile söz konusu özel Galaxy S7’nin arkasına işlenebilir. Detaylar henüz belli değil.

iPhone 7 fotoğrafı sahte mi değil mi?

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr