Galatasaray'ın geçici teknik direktörü Jan Olde Riekerink, Türkiye Kupası'nda elde ettikleri avantajlı skoru değerlendirdi.

Riekerink, 3-1'lik zaferin ardından yaptığı açıklamada "İyi bir gelişim süreci yaşıyoruz. Son maçlarda gol atma sorunumuz vardı. Orta saha bu maçta önemliydi. İlk 20 dakikada çok iyi planlarımızı uyguladık. Sonrasında biraz organizasyonumuzu kaybettik. Yine de çok pozisyon bulduk. Sneijder bir ağrı hissetti. Daha kötü olmasın diye çıkardık. Doktorlar durumunu rapor edecek. Hakan'ın pozisyonu bana göre kırmızı kart değildi." diye konuştu.

PODOLSKİ: "FİNALE KALACAĞIZ"

Lukas Podolski ise maçın ardından yaptığı açıklamada, "Top burnuma çarptı. Az da olsa bir zedelenme oldu, biraz kanadı. Ama olsun daha sonra golü attım. Maçı kazandık. Kupa maçları her zaman farklı maçlar oluyor. Böyle maçların favorisi yoktur. Bugün üç tane gol attık ve önemli bir adım attık. İnanıyorum ki finale de kalacağız." dedi ve final için umutlu konuştu.

Galatasaray bu zaferle galibiyet hasretine de son vermiş oldu. Cimbom, bu karşılaşmaya kadar Rizespor ile oynadığı son üç maçı kazanamamıştı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr