Uzun yıllardır Katalan ekibinin formasını giyen ve birçok kupa kazananan Dani Alves, İspanyol ekibinden ayrılma kararı aldı.

İsmi Juventus ile anılan ve İtalyan devi ile 3 yıllık prensip anlaşmasına vardığı iddia edilen Brezilyalı yıldız için Barcelona cephesinden resmi açıklama geldi.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Barcelona Teknik Sekreteri Robert Fernandez, Dani Alves’in takımdan ayrılmaya karar verdiğini ve kulüp yönetimi olarak bu karara saygı duyduklarını söyledi.

Roberto Fernandez, “Dani Alves takımdan ayrılmaya karar verdi. Bu konuda bizim herhangi bir yaptırımımız ya da tasarrufumuz olmadı. Bu tamamen onun şahsi kararı ve biz de saygı duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Takımdan ayrılması gündemde olan Neymar ve Mascherano’nun geleceğine ilişkin de konuşan Fernandez, her iki oyuncunun takımda kalacağını belirtti. Fernandez, “Neymar takımda kalıyor. Önümüzdeki yıllarda da burada oynayacak. Mascherano ise bizim için hayati öneme sahip bir oyuncu. Kesinle kalacak. Bundan en ufak bir şüphem yok” dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr