Bayer Leverkusen ve Borussia Dortmund kulüpleri Ömer Toprak'ın gelecek sezondan itibaren Borussia Dortmund'da forma giyeceğini açıkladılar.

Leverkusen'de savunmanın en önemli oyuncusu olan Milli futbolcu sezonu Bayer Leverkusen'de tamamlayıp Emre Mor'un da formasını giydiği Borussia Dortmund'ta yeni sezondan itibaren yer alacak.

Dortmund resmi sitesinden yapılan açıklamada 27 yaşındaki futbolcu ile gelecek sezondan başlamak üzere; 2021'e kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Freiburg ve Leverkusen formalarıyla Bundesliga'da şu ana kadar 181 maçta oynayan Ömer Toprak, 25 kez de Ay-Yıldızlı formayı giydi.

Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, ''Ömer Toprak Uluslararası deneyimi olan çok güçlü bir futbolcu. Savunmada kalitemizi arttıracak'' dedi.

Öte yandan açıklamada dikkat çeken bir diğer detay da, Ömer Toprak'ın sezon sonuna kadar Leverkusen'in oyuncusu olduğu, bu yüzden sezon sonuna kadar Ömer Toprak'la ilgili Dortmund tarafından herhangi bir yorumda bulunulmayacağı vurgulandı.



İŞTE BAYER LEVERKUSEN'İN SOSYAL MEDYADAN YAPTIĞI AÇIKLAMA;

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr