Birbirinden farklı desen ve renkte üretilmekte olan duvar kağıtları ile mekanlarınızı etkileyici bir şekilde dekore etmeyi sizler de deneyebilirsiniz.
Modern, klasik, vintage ve daha pek çok farklı dekorasyon stilinde kendisine yer bulmayı başaran kağıt modelleri son yılların vazgeçilmez dekorasyon parçası haline gelmiş durumda. Duvarlarını boyamak istemeyen ve duvar kağıtlarının alternatif seçeneklerinden yararlanarak daha farklı dekorasyonlara imza atmak isteyenler artık özgün tasarımlar arasından diledikleri gibi seçim yapabiliyorlar.

Duvar Kağıdı Çeşitleri Neler?
Farklı renk ve desen seçeneklerine sahip olan yerli duvar kağıtları  genel olarak iki ayrı türde karşımıza çıkıyor. Kuru zeminler için kadife olan bu tür yerini ıslak zeminlerde vinyl türü duvar kağıtlarına bırakıyor. Vinyl, plastik benzeri bir madde olduğu için neme karşı dayanıklılık sağlayabilmektedir.
İthal kağıt modelleri ise yerli ürünler ile aynı kalitededir. İtalya’dan ülkemize gelen bu modeller yerli ürünlerdeki gibi kuru ve ıslak zeminler için ayrı ayrı üretilebilmektedir.
Ev dekorasyonunda son yıllarda çok fazla tercih edilmeye başlanan duvar kağıdı türleri arasında ise 3 boyutlu duvar kağıdı modelleri yer almaktadır. Üç boyutlu olan duvar kağıtlarında desen ve renk farklılıkları mevcuttur.
VIP olarak adlandırılan duvar kağıdı modelleri ise silinebilir özelliklere sahip olan duvar kağıtları olarak karşımıza çıkmaktadır. Kaliteli bir şekilde üretilen bu modeller uzun yıllar boyunca tüm mekanlarınızda kullanabileceğiniz duvar kağıtlarıdır. Ancak bu duvar kağıtlarını uygulamak istiyorsanız duvarınızın pürüzsüz ve temiz olması gerekiyor.

Duvar Kağıdı Renk ve Desenleri Nasıl Seçilmeli?
Evlerinizde kullanacağınız bölgenin konumuna göre desen ve renk seçimi yapabilirsiniz. Örneğin taş ve duvar desenli olan duvar kağıdı dağ evlerine veya yazlık evlerinize uygulanabilir. Beton görünümüne sahip olan en popüler duvar kağıtlarını da evinizin salon ya da ufak odalarına kullanabilirsiniz.
Banyo gibi alanlarda da duvar kağıdı kullanmak istiyorsanız resim ve desenlere sahip olan enerjik duruşlu ve neme karşı dayanıklı olan duvar kağıtlarını tercih edebilirsiniz. Bu detaylar dışında duvar kağıdı uygulayabilmek için bazı malzemelere de ihtiyacınız olabilir. Eğer 15 ile 18 rulo aralığında duvar kağıdı kullanmayı düşünüyorsanız 500 gram kadar yapıştırıcı almanız yeterli olacaktır. Ayrıca duvar kağıtlarınızı duvarınıza sabitleyebilmek için fırça, ragle sapı ve tarak gibi malzemelere de ihtiyaç duyabilirsiniz.
 
 
Yeni Duvar Kağıtları için Doğru Adres
Bu bilgiler ışığında mekanlarınızın dekorasyonu için kullanabileceğiniz kaliteli ve dayanıklı duvar kağıdı arıyorsanız sizlere tavsiye edeceğimiz marka My Kağıtçım adı ile http://www.mykagitcim.com adresinde online hizmet vermekte olan marka olacaktır.
7 gün 24 saat boyunca alışveriş yapabileceğiniz My Kağıtçım adlı markanın ürün kataloglarında tüm dekorasyon stilleriniz ile uyumlu olabilecek duvar kağıtları mevcuttur. 1. sınıf kalitede malzemelerden üretilen duvar kağıtlarını son derece uygun fiyatlar ile sunmakta olan marka, kalite anlayışından taviz vermeden birbirinden özgün tasarımlı yeni duvar kağıtlarını müşterilerine sunmaya devam etmektedir.
Üzerinde farklı desenlerin yer aldığı alternatif modeller ile birlikte tamamen tek renkten sade olarak tasarlanmış olan duvar kağıtlarını da sunmakta olan My Kağıtçım, aradığınız ve hayal ettiğiniz duvar kağıtlarını bulabileceğiniz en doğru adresler arasında yer almaktadır. Eğer duvar kağıdı arayışınız hala sürüyor ve güvenilir bir marka arıyorsanız My Kağıtçım markasını sizlere tavsiye ediyoruz.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr