Devre arasında Çin'e transfer olacağı öne sürülen ancak Galatasaray'da kalan Lukas Podolski hakkında yeni bir iddia ortay atıldı. Alman golcüyle yakınlığı ile bilinen Express gazetesi, Alman oyuncunun sezon sonunda sarı kırmızılı kulüpten ayrılabileceğini iddia etti.

Express Gazetesinin haberine göre; "Galatasaray'da kaos, Lukas Podolski ne yapacak?" başlığıyla verdiği haberde, sarı kırmızılı kulüpte son dönemlerde yaşanan sorunlar sıralanırken, özellikle borç yüküne ve UEFA tarafından verilen Avrupa Kupası'ndan men cezasına vurgu yapıldı.

ROTA ÇİN VEYA ABD
Bu durumda Podolski'nin Galatasaray'dan ayrılabileceğini iddia eden "Express", devre arasında Alman oyuncuya ciddi bir teklif yapan Çin kulüplerinin, sezon sonunda bu teklifi yenilemek istediklerini öne sürdü. Bunun dışında ABD'den de Podolski ile ilgilenen kulüpler olduğuna vurgu yapılırken, Podolski'nin geçmişte bu ülkede oynamak istediğine dair sözleri hatırlatıldı. Eski kulübü Köln ile de yakın temasları bulunan Podolski, son olarak oradaki kulüp doktorları tarafından tedavi edilmişti. Ancak sıcak temaslara rağmen Köln'e transferin şu an söz konusu olmadığını yazan "Express", yine de Podolski'nin sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılmasını olası olarak nitelendirdi.

Köln merkezli Express gazetesi, Podolski'nin sezon başındaki Galatasaray'a transferini de ilk bu gazete duyurmuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr