Olay, Pendik Kurtköy Mahallesi, Sena Sokak’ta bulunan bir sitenin içerisindeki dairede saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, apartmanın giriş katında oturan 40 yaşındaki Nazlı C.’ye yakınları uzun süre ulaşamadı. Bunun üzerine, Nazlı C.’nin kızı apartmana gelerek, kapıcı ile birlikte giriş katında bulunan daireye camdan girdi.

ANNE KORİDORDA, ÇOCUK YATAK ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Eve giren kadın, annesinin evin koridorunda kanlar içinde yatan cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri Nazlı C.’nin olay yerinde öldüğünü tespit etti.

Daha sonra inceleme yapmak üzere daireye giren polisler, yatak odasında kafasından tabancayla vurulmuş halde M.C.’nin cesedini buldu.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay Yeri İnceleme ekipleri cesetlerin bulunduğu eve gelerek çalışma başlattı. Anne-oğulun evde ölü bulunduğu haberini alan akrabaları sitenin bahçesinde sinir krizleri geçirdi.

POLİS, OĞULDAN ŞÜPHELENİYOR

Yapılan ilk incelemede, polisin, M.C.’nin annesini öldürüp daha sonra intihar ettiği şüphesi üzerinde durduğu öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA FOTOĞRAFLARI

14 yaşındaki M.C.’nin sosyal medya hesabında paten kayıp şarkı söylerken çektiği fotoğrafları dikkat çekti.

Polisin olayla ilgili araştırması sürüyor.

CENAZELER MORGA KALDIRILDI

PENDİK Kurtköy’de site içerisindeki bir dairede tabancayla vurulmuş halde ölü bulunan anne ile oğulun cenazeleri, olay yerindeki incelemelerden sonra morga kaldırıldı.

40 yaşındaki Nazlı C. ile oğlu 14 yaşındaki M.C.’nin evlerinde ölü olarak bulunmasının ardından, Olay Yeri İnceleme ekipleri uzun süre dairede araştırma yaptı, delil topladı.

Anne-oğulun cenazeleri 3,5 saatlik incelemenin ardından 2 tabutla cenaze aracına konularak Kartal eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Cesetler üzerinde Adli Tıp’ta inceleme yapılacağı belirtildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr