Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'ndaki çok amaçlı salonda düzenlenen 2015 yılı üyelik berat takdim törenine katılan Başkan Özbek, burada basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski'ye, Çin'den transfer teklifi gelip gelmediği yönünde sorulan soruya Başkan Özbek, "Valla ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ciddi bir şey olsaydı, bana kadar ulaşırdı. Teklifi ciddiye almamız için yazılı olarak ilgilisinin kulübe müracaatı gerekiyor ama şu ana kadar herhangi bir müracaat veya benim önüme gelmiş yazılı bir teklif yok." diye cevap verdi.
Bir basın mensubunun, 'Podolski veya Burak Yılmaz için herhangi bir transfer teklifi olursa satmayı düşünür müsünüz?' sorusu üzerine ise Başkan Dursun Özbek, "Kulübün böyle bir arzuyla hareket etmesi yanlış olur. Sadece oyuncu satmaya değil, aynı zamanda sportif başarıya da odaklanmış bir kulübüz. Böyle bir şey, teklifin olması halinde gündemimize gelecektir ama şu ana kadar Podolski için bana gelmiş bir teklif yok." açıklamasını yaptı.


LİG DAHA DEVAM EDİYOR
Başkan Özbek, Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin 13, iki maçı eksik Beşiktaş'ın da 8 puan gerisinde 33 puanla 3. sırada bulunan sarı kırmızılı ekibin şampiyonluk şansıyla ilgili bir soruya ise "Lig daha devam ediyor. Bundan sonra da mücadelemiz aynı hırsla ve arzuyla devam edecek." diye cevap verdi.
Sarı kırmızılı takımın morali hakkında da bilgiler veren Başkan Özbek, "Hocam bana takımın iyi seviyede olduğunu söyledi. Önümüzdeki günlerde oynanacak maçlarda onu da izleme ve tespit etme fırsatını yakalayacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr