Yalvaç'tan Akşehir istikametine giden 32 yaşındaki Kerim Gündağ'ın kullandığı 42 RS 801 plakalı hafif ticari araçla Nuri Kumcu idaresindeki 07 CPZ 10 plakalı otomobil, Yalvaç- Akşehir karayolu Bağkonak mevkii Kozluçak Kavşağı'nda saat 15.00 sıralarında çarpıştı. Her iki aracın da hurdaya döndüğü kazada Nuri Kumcu olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer aracın sürücüsü Kerim Gündağ ile aynı araçtaki Murat Şen (32) ve Mikail Tok (31) yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürülürken, Mikail Tok'un durumunun ciddi olduğu belirtildi.

ANNENİN FERYADI

Yalvaç Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan ve bekar olduğu belirtilen Nuri Kumcu'nun kaza yaptığı haberini alan anne ve babası, olay yerine geldi. Oğullarının cansız bedeniyle karşılaşan aile feryat etti. Yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan anne uzun süre ağladı.

2 GÜNDE 2 AYRI KAZA

Aynı yolda geçen cumartesi günü de minibüsle otomobilin çarpıştığı kazada 8 kişi yaralanmış ve durumu ağır olan 74 yaşındaki İbrahim Şen, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr