O Ses Türkiye birincisi Emre Sertkaya canlı yayın sonrası yaşadığı duygularını ve şampiyonluk sevincini ilk kez paylaştı.  Şampiyon olacağını düşünmeyen Emre Gökhan ve Hakan'ın desteğini ile nasıl finale yürüdüğünü anlattı.

O Ses Türkiye'nin bu sezonki şampiyonu Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alan Emre Sertkaya oldu. Yarışma boyunca başarılı performanslarıyla büyük beğeni toplayan Sertkaya, şampiyonluk sonrası mutluluğunu takımında bulunduğu Gökhan ve Hakan'la birlikte Aramızda Kalmasın mikrofonlarıyla paylaştı.

Birinciliği kıl payı kaçıran Aziz Kiraz da, "Buraya kadar geleceğimi tahmin etmiyordum. Emre'nin kazanmasına kendimden çok sevindim" dedi.

O Ses Türkiye şampiyonundan "Haberin yok ölüyorum" - VİDEO

Gökhan'dan Cem Adrian'a cevap gibi sözler

İşte şampiyon Emre Sertkaya'nın Gökhan ve Hakan kardeşlerle yaptığı o açıklama;

"Buraya Gökhan ve Hakan abi ile tanışmaya geldim. Zaten Gökhan abilerin dönmesinden sonraki bağırmamın nedeni de o oldu. Bu yarışmaya en başya onları tanımak için geldi. Her konuda bakış açımızın beraber olduğunu biliyordum. Buada kardeş ortamı yaşadık. Allah her şeyin hayırlsıı nasip etsin deriz ya hayırlısı oldu. Yarışmanın başından beri en önemli amacı kendi performansını ortaya koymaktı. Benim için önemli olan buydu. Herkes bu sene çok iyiydi."
O Ses Türkiye birincisinden 'siyasi' açıklama

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr