Radyocu ve oyuncu Ceyhun Yılmaz, bir yıl önce Mesut Yar ile Burada Laf Çok programına Mehmet Turgut, Müjde Uzman ve Filiz Taçbaş ile konuk olmuştu. Mesut Yar, Müjde Uzman’a "Kendini ait hissettiğin meslek nedir?" diye sormuştu. Ceyhun Yılmaz, Muüjde Uzman'a dönerek sessizce hakaret içeren bir yanıt vermişti.

Müjde Uzman hakaret içeren bu yanıttan sonra bir süre sessiz kalmış ancak Ceyhun Yılmaz’a ‘3 kuruşluk’ bir tazminat davası açmıştı. Uzman, bugün sosyal medyada yaptığı açıklamada davayı kazandığını açıkladı. Uzman, Instagram hesabından şunları yazdı:

“Bu olaydan dolayı hissettiğim, yaşadığım ne varsa, tüm gözyaşım ve üzüntümle söylüyorum bunu; Umarım ona ders, bana tecrübe olur da, ne ben bir daha birini dava etmek zorunda kalırım, ne de o, ne yaşadıysa onları bir daha yaşar. Kimseyi olduğundan daha da üzmek veya zor duruma sokmak istemem ben hiç bir zaman. O dönem ve şimdi yanımda olanlar ve olmayanlar tek tek aklımda. Ama en büyük teşekkürüm, gönüllü olarak tüm dostluğu ve yüreğiyle, gücü, cesareti, eğitimi, bilgisiyle yanımda olan Feyza’ma… Derdimi dert edindiğin ve bu olayı benim vicdanıma göre şekillendirip en kibar en sessiz en olması gereken şekilde yürüttüğün için sonsuz teşekkürler. E allah başka dert vermesin hiç birimize tabi, o ayrı. Herkese geçmiş olsun.”

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr