Uzun yıllar Moto X markası ile devam eden Motorola şimdide üst seviyen telefonlar ile piyasada kendine yer açmak istiyor. Farklılaşan tasarımıyla Moto Z serisi modüler yapısıyla da ilgileri üzerine çekiyor.
Gelen bilgilere göre  yeni Motorola Amps adında yeni bir bağlantı teknolojisi ile gelecek. Apple’ın Smart Connector bağlantısına benzetebileceğimiz Amps, 16 pinli bir bağlantı yuvası bulunduruyor. Telefonun belirli bir kısmını kapatmak yerine dış bağlantı kuracak ve cihazı kapatmaya gerek kalmayacak.


6 farklı Amps modülünün piyasaya çıkacağı söyleniyor. Bunun yanında stereo hoparlör, batarya desteği, piko projeksiyon aparatı gibi farklı aksesuarlarda bulunacak. Modüller MotoMod markası altında piyasaya çıkacak.
Moto Z Style seride amiral gemisi konumunda bulunacak. 5.5 inçlik 2K AMOLED ekran ile gelecek olan cihaz, Snapdragon 820 yonga setinden gücünü alacak. 3GB/4GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 16MP çözünürlüğünde lazer odaklama ve OIS destekli arka kamera, ön parmak izi okuyucu, 2600mAh kapasiteli batarya ile kullanıcıların beğenisine sunulacak.
Daha çok fiyat performans telefonu olan  Moto Z Play modeli 5.5 inçlik Full HD AMOLED ekran ile gelirken, 8 Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 625 yonga seti sayesinde hayat bulacak. 2GB RAM/16GB depolama kapasitesi veya 3GB RAM/32GB depolama kapasitesi seçenekleri ile kullanıcı karşısına çıkacak.

Samsung Gear VR kumandası görüldü!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr